Atlassian työkalut, ketteriin IT-projekteihin ja -palvelunhallintaanTehosta tiimien toimintaa Atlassianin
ITSM-ratkaisuilla


Maailmassa on tarjolla suuri määrä erilaisia ITSM-työkaluja ja -ohjelmistoja. Oikeanlaisen paketin valitseminen ja räätälöiminen on alati tärkeämpää, sillä yhä suurempi osa IT-palvelunhallinnasta on automatisoitua. Vain löytämällä oikeat työkalut organisaatio voi varmistaa, että sen IT-tarpeisiin löytyy tehokkain mahdollinen ratkaisu. 

Atlassian on johtava yhteistyö- ja tiimityöohjelmistojen toimittaja, jolla on yli 50000 asiakasta maailmanlaajuisesti. Heidän tuotteet ovat osoittautuneet erittäin joustaviksi, minkä ansiosta ne voidaan mukauttaa melkein kaikkiin työprosesseihin ja vaativiinkin tarpeisiin. 

Atlassian ohjelmistotuotteiden - Jira, Jira Service Management, Confluence - avulla teet arjestasi moninkertaisesti sulavampaa, ohjaat tiimien päivittäistä työtä tehokkaasti ja läpinäkyvästi, sekä nostat asiakaspalvelusi uudelle tasolle mahdollistaen mm.

  • automaatiot
  • raportoinnin
  • työnkulut
  • asiakasportaalit
  • tehtävienhallinnan
  • käyttäjähallinnan
  • dokumentoinnin
Mitkä tavoitteesi ovatkaan, oikeat työkalut ovat avainasemassa niiden saavuttamiseksi. Työkalut ovat kuitenkin vain välineitä, jotka pitää osata valjastaa käyttöön.  


Onko ITSM järjestelmän hankinta tai käyttöönotto ajankohtainen asia organisaatiossasi?


Meidän ydinosaamistamme on toteuttaa Atlassin tuotteisiin ja ITIL-viitekehykseen perustuvia ratkaisuja, joilla saat aikaan muutoksia toimintaasi ja opit hyödyntämään niitä tehokkaasti helpottaen koko organisaation arkea. Tarjoamme apua myös tuotteiden ylläpitoon liittyvissä rutiinitehtävissä.

Meille on tärkeää, että saat  ITSM-järjestelmästäsi kaiken mahdollisen hyödyn irti.
Meilta saat:

Lisenssit

Jätä lisenssinhallinta huoleksemme. Me hoidamme lisenssien uusimisen, hankinnat ja päivitykset puolestasi.

Asennus ja käyttöönottopalvelua

Asennamme ja konfiguroimme valitsemasi Atlassian-tuotteet käyttövalmiiksi palvelimellesi. Voimme auttaa myös hosting-ratkaisuissa.

Hostauksen

Atlassian Data Center hostaus tarjoaa katkottoman ja skaalautuvan palvelun Atlassian tuotteillesi. 

Konsultointia

Valitessasi ITSM-työkaluja analysoimme ensin organisaation IT-palveluiden ja niiden käyttäjien tarpeet. Saat ehdotuksen ratkaisuksi ja selville sen mitä ominaisuuksia työkaluilla tulee olla ja millaisia integraatioita niiden välille tarvitaan. 

Saammeko auttaa sinua onnistumaan hankkeessasi?

Blue White Innovations Oy


Kurkiraitti 2
37550 LEMPÄÄLÄ

Y-tunnus: 2802748-3

Myynti

Sähköposti:      ari@bwi.fi
Puhelin:            0405681357

Asiakaspalvelu

Sähköposti:      info@bwi.fi