WP-PALVELUT

WordPress-pohjaisten verkkopalveluiden tekninen ylläpito ja tietoturvan parantaminen

WordPress tietoturvan parantaminen

 
WordPress on suosittu julkaisualusta, jonka hyvä puolia ovat hinta ja helppokäyttöisyys. Juuri tämän suuren suosion vuoksi on tärkeää pitää sivustosi tietoturva kunnossa. Nimittäin, jos sivustosi hakkeroidaan, voi Google poistaa sinut hakutuloksista. Toimimaton sivusto on usein myös välitön riski liiketoiminnallesi sekä yrityksesi maineelle. Pahimmassa tapauksessa hakkerit voivat varastaa käyttäjätietosi, salasanoja, sekä asentaa haittaohjelmia, jotka voivat edelleen leviätä asiakkaillesi.

Haluatko selvittää onko sivustosi turvassa?
Tarjoamme Wordpress verkkosivuistoille tietoturva-auditointipakettia tarjoushintaan


590 € / sivusto

sisältäen mm.

✔ Analyysin asennetuista lisäosista - Kuinka monta laajennusta verkkosivustollesi on asennettu? Ovatko ne ajan tasalla, mitkä ovat välttämättömiä, mitkä eivät? Mitkä ovat turvallisuusriskejä ja jotka tulisi poistaa jne.

✔ Käyttäjätilit - Kuinka monta asetusta on tehty, kuinka monta tarvitaan, miten salasanat on asetettu, onko käytössä epäilyttäviä käyttäjätilejä tai jälkiä asiaankuulumattomasta käytöstä?

✔ Varmuuskopiointijärjestelmä - Onko sivustosi varmuuskopioitu oikein? Kuinka usein se varmuuskopioidaan, sisältävätkö varmuuskopiot koko sivuston vai vain osan sivustosta? Sisältävätkö varmuuskopiot tietokannan ja toimivatko varmuuskopiot todella?

✔ FTP-tilit - Mitä tilejä on, kuinka monta on, onko FTP tili lukittu tietyille käyttäjille ja mitä tiedostoja FTP-tilit voivat käyttää? 


Yllä on listattu vain osa WordPress-tietoturvaan liittyvistä asioista, jotka tarkistamme.
Tilaamalla analyysin saat selville todellisen WordPress-sivustosi tietoturvan tason, selkokielisen riskianalyysin ja ehdotuksen sivustosi tietoturvan vahvistamiseksi.
Parhaassa tapauksessa muita toimia ei tarvita.

Ylläpitopalvelumme pitää sivustosi lentokunnossa


Verkkosivustot, jotka käyttävät WordPress CMS -alustaa tarvitsevat jatkuvasti välttämättömiä päivityksiä, jotta ne toimisivat moitteettomasti. Sivustosi pitäminen hyvässä kunnossa antaa asiakkaillesi paremman käyttökokemuksen. Teknisesti ajantasalla olevat verkkosivusto parantaa myös Google-näkyvyyttäsi.

Wordpress-ytimen ja laajennusten päivittäminen voidaan tehdä järjestelmänvalvojan hallintapaneelista. Teeman päivittäminen on jo paljon vaikeampaa ja teemapäivityksen käynnistäminen voi pahimmillaan rikkoa koko sivuston. Tämä johtuu siitä, että WP-ydinjärjestelmän, sivustolla käytettävien laajennusosien ja teeman on oltava yhteensopivia keskenään. Jos vain yhtä osaa päivitetään, on vaarana että jokin osa rikkoutuu.

Onko sinulla tai yritykselläsi WordPress-kotisivut tai Woocommerce-verkkokauppa, mutta et itse haluaisi ylläpitää sivustoa?

Me palvelemme sinua sopimuksesta riippuen joko kiinteällä kuukausimaksulla tai joustavalla ylläpitosopimuksella, jossa maksat vain kuukauden aikana kertyneistä työtunneista.

Blue White Innovations Oy


Kurkiraitti 2
37550 LEMPÄÄLÄ

Y-tunnus: 2802748-3

Myynti

Sähköposti:      ari@bwi.fi
Puhelin:            0405681357

Asiakaspalvelu

Sähköposti:      info@bwi.fi